Sote de dovlecel cu ardei gras si morcov

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 29 Aug 2012 | 6394 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel mare
  • 2 morcovi potriviti
  • ulei masline
  • vin rosu
  • sare,piper,busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de dovlecel cu ardei gras si morcov:

Morcovii ii dam pe razatoare si ii punem la calit in ulei de masline, stingem cu putin vin rosu, dupa care adaugam ardeiul gras taiat cubulete si dovlecelul taiat cuburi. Se lasa putin la calit, adaugam apa cat sa acopere, ca sa poate sa fiarba si dovlecelul. Se asezoneaza cu condimentele de mai sus, se mai completeaza cu apa daca mai este nevoie si adaugam inca putin vin rosu, iar la sfarsit presaram putin patrunjel proaspat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de dovlecel cu ardei gras si morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (16)

Sim0na 1

29.08.2012, 20:33

mamaieelena 1

29.08.2012, 20:38

Bya Ralu 1

29.08.2012, 22:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tigaie picantă vegetariană